HomeGiet & Coat vloeren - Opzoek naar een goede giet- & coat project vloer?

Bent u al bekend met onze egaal gevormde vloeren? Ze zijn werkelijk prachtig om te zien. Als Projectvloerspecialist kijken wij elke keer met gepaste trots terug, als wij ergens een gietvloer hebben neergelegd. Giet & coat vloeren zijn supersterk, waardoor ze werkelijk op elke plek te gebruiken zijn. De gangen en kamers in een ziekenhuis zien er smetteloos uit met een moderne gietvloer. Maar ook het restaurant op de hoek krijgt een stralend interieur als een giet of coating vloer er onderdeel van uitmaakt.

Giet & coat vloeren zijn overal inzetbaar

Het aardige van de giet & coat vloeren is het vermogen om volledig schoon te blijven. Vegen of nat reinigen is genoeg. Door het egale oppervlak zijn er geen ruimtes waar stof en vuil kunnen achterblijven. Het universele karakter van de giet & coatvloeren maakt het mogelijk om er bijvoorbeeld een autoshowroom of fietsenwinkel mee te bekleden. Maar evengoed vormt een gietvloer of coatvloer de basis van een school. Natuurlijk doen wij als Projectvloerspecialist ook vaak zaken met het kantoor. Zo bestaat er in onze ogen niets mooiers dan een grote kantoortuin met een magisch egale coat vloer. Die is ook erg praktisch in gebruik, omdat bureaustoelen en ander rijdend materiaal op geen enkele plek gehinderd wordt door ribbels of andere oneffenheden.

Giet & coat vloeren van de projectvloer specialist

BEREKEN HET ZELFCALCULATOR

Een gietvloer ziet er altijd modern uit

Gietvloeren en coatingvloeren groeien voortdurend mee met de trend. Zo is een gietvloer met een betonlook bijvoorbeeld erg hip. U treft ze aan in trendy modezaken of als dansvloer in een discotheek. Bij een ander interieur doen zachte tinten van de types Green en Eco het erg goed. Natuurlijk leveren wij ook epoxy vloeren. Die kunnen oneindig uitgestrekt zijn. Daarbij geldt net als elke andere projectvloer, dat de ondergrond goed voorbereid moet zijn. Zo komen onze deskundige adviseurs in beeld. Zij geven u graag vooraf een duidelijke inschatting van de mogelijkheden.

De vele variaties die met coatvloeren mogelijk zijn

Deze deskundigen zorgen ervoor dat de Projectvloerspecialist haar naam echt eer aan doet. Zij kunnen u voorafgaand aan uw bestelling uitvoerig voorlichten. Zij weten alles over de kleuren en patronen van de giet & coat vloeren. In overleg met u, kan het best passende design worden gekozen. Er wordt daarbij gelet op de algehele uitstraling van uw bedrijf, het gebruik dat van de vloer zal worden gemaakt en de wijze waarop de reiniging het best kan worden verzorgd. Wist u trouwens dat giet & coat vloeren naadloos kunnen overgaan in een andere tint. Dat is reuze handig bij de indeling van een grote kantoorvloer, bij het aangeven van zones binnen een schoolgebouw of voor de overgang van verpleegafdelingen binnen de zorg. Vanzelfsprekend kan ook een horecaterras sterk worden verlevendigd door het gebruik van giet & coat vloeren met meerdere kleurovergangen. Ook de overgang naar een projectvloer van een ander type materiaal kan naadloos worden gevormd. Zo kan de ene zone binnen uw bedrijf of instelling uit giet & coat vloeren bestaan, terwijl op andere plaatsen rubber of vinyl de bekleding vormt.

Bereken het zelf of vraag een vrijblijvende offerte aan

In de eerste plaats beschikt de Projectvloerspecialist over een uitgebreide assortiment waarin de meest uitgebreide collectie Giet & Coatvloeren voorhanden is.  Met onze Projectvloer Calculator berekent u in 2 stappen direct een indicatie van de kosten voor de gewenste vloer. Heeft u daar niet zo’n zin in of vertrouwt u het liever direct aan ons toe, dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen.

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

giet-coat-vloer-projectvloerspecialist
Bezoek onze showroom projectvloer specialist

ShowroomBezoek onze showroom

De Projectvloerspecialist heeft voor maximale bereikbaarheid gekozen

Wij begrijpen als geen ander dat u vooraf graag wat meer informatie zoekt. Daarom hebben wij als Projectvloerspecialist voor een optimale bereikbaarheid gekozen. Om te beginnen kunt u ons met vragen over de giet & coat vloeren altijd bellen op (+31) (0)545-217700. Een deskundig team van medewerkers staat u graag te woord. Ook kunt u via de website een vragenformulier versturen. Wij sturen dan heel snel een deskundig antwoord retour. Een e-mail naar info@floor-masters.nl is ook zo verstuurd. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons op bezoek komen.  Ook is er de mogelijkheid om de materialen echt in handen te nemen. Zo weet u precies waarover we praten en krijgt een nieuwe giet & coat vloer langzaam meer vorm.

Lage prijzen en maximale keuzemogelijkheid

De Projectvloerspecialist werkt alleen met eersteklas merken. Wij onderhouden ook met elke fabrikant direct contact. Onze producten kopen wij namelijk rechtstreeks bij hen in, zodat de kostenverhogende tussenhandel wordt uitgeschakeld. De voordelen hiervan zijn legio. In de eerste plaats zorgt het voor een aangename prijs. Wij leveren giet & coat vloeren van topkwaliteit voor een prijs die u niet gauw ergens anders zult tegenkomen. Bovendien treden er bij ons nooit leveringsproblemen op. Het is voor ons dus heel eenvoudig om bij aanvang van het project aan u een projectgarantie af te geven. Bovendien kunnen wij u altijd een complete keuze aanbieden uit de collectie van de merkfabrikant. Dit kunnen wij allemaal doen omdat wij direct bij de bron inkopen.

De merken van projectvloerspecialist

MERKENBekijk onze merken

https://www.projectvloerspecialist.nl/wp-content/uploads/2020/07/Giet-coat-vloeren-projectvloerspecialist-1.jpg

CONTACTNeem contact met ons op

Kiest u ook voor zorgeloosheid?

Met onze giet & coat vloeren haalt u voor jaren een zorgeloze vloer in huis. De gietvloeren zijn niet alleen mooi en goed schoon te houden, deze vloeren kunnen ook ongelooflijk veel krachten weerstaan. Grote groepen mensen die op de vloer dansen en springen of brandweerauto’s die over de giet & coat vloer in hun kazerne rijden; ze oefenen op de kwaliteit van deze giet & coat vloeren geen enkele invloed uit. Deze vloeren vormen daarom een absolute garantie voor een zorgeloos voortbestaan van uw instelling of bedrijf.

Neem gerust eens contact met ons op. Zowel telefonisch, online als in onze showrooms staan onze deskundige medewerkers u graag te woord.

Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.Of het nu gaat om vloeren, gordijnen, zonwering of schilderwerk. Bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier? Bezoek dan onze Floormasters home website.

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch