HomeHoreca vloeren - Vind direct de perfecte horeca projectvloer

Op zoek naar goede horecavloeren voor uw horecagelegenheid? Bij de de Projectvloer Specialist bent u aan het juiste adres. Wij leggen al meer dan 20 jaar lang met onze ervaren vakmensen horeca vloeren. De Projectvloer Specialist legt vloeren uitsluitend voor de zakelijke markt. Zorginstellingen, scholen, bedrijven en dus ook horecagelegenheden vormen een groot deel van onze klantenkring. Wilt u meer weten over Projectvloeren?

OPZOEK NAAR EEN KWALITATIEVE HORECA VLOER?

De Projectvloer Specialist beschikt over een ruim assortiment aan vloeren. Horecavloeren vormen hierop geen uitzondering. In ons assortiment hebben we verder gietvloeren, betonlook vloeren, coatingvloeren en uiteraard Linoleum/marmoleum vloeren of een rubber vloer. Al deze vloeren kunnen dienen als vloer voor uw horecagelegenheid. Wilt u weten welke horecavloeren het meest geschikt zijn voor uw specifieke locatie? Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs voor een passend advies.

Onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten als DessoForbo, Nora en vele andere specialisten. Doordat wij een samenwerking hebben met deze fabrikanten kunnen wij scherp inkopen. Dit zorgt er weer voor dat wij u een scherpe prijs kunnen bieden voor uw horecavloeren. Bent u benieuwd wat een vloer u ongeveer gaat kosten? Bereken dan hier snel uw prijs. Ook kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Horeca vloeren van pvc

BEREKEN HET ZELFCALCULATOR

De vloeren calculator

Met een vloerencalculator zorgen wij dat u tijdig weet waar u aan toe bent om een beeld te krijgen vanuit uw wensen. Indien u interesse heeft in een scherpe offerte en meer wilt weten over onze werkwije neem dan gerust contaxt met ons op. Er is altijd een adviseur in uw buurt die u uiteraard geheel kosteloos kan adviseren.

De Projectvloerspecialist zowel online als offline

Wij adviseren en inspireren architecten, interieurontwerpers en projectinrichters bij hun zoektocht naar geschikte horeca vloeren. Omdat ieder project anders is en elke functionaliteit een andere vloer vereist gaan wij altijd met je in gesprek, zodat we samen tot de beste vloeroplossing kunnen komen.

Belangrijke horeca aspecten

Horeca is één van de branches waar de vloer een belangrijke rol speelt in het totaalconcept. De eisen die gesteld worden aan horeca vloeren zijn groot. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit controleert horecaondernemers en hoe het gesteld is met hun hygiëne in de zaak. De FNV wil een veilige werkomgeving voor werknemers creëren. Gasten willen een optimale beleving en sfeer. Kortom veel aspecten om rekening mee te houden.

Bereken het zelf of vraag een vrijblijvende offerte aan

Daarmee komen we bij onze verkoop ondersteunde activiteiten terecht. In de eerste plaats beschikt de Projectvloerspecialist over een uitgebreide assortiment waarin de meest uitgebreide collectie horeca vloeren voorhanden is.  Met onze Projectvloer Calculator berekent u in 2 stappen direct een indicatie van de kosten voor de gewenste vloer. Heeft u daar niet zo’n zin in of vertrouwt u het liever direct aan ons toe, dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen.

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

Vloeren voor de horeca
Horeca vloeren voor restaurants in pvc

MERKENBekijk onze merken

Stel gerust vooraf uw vragen

Daarbij helpt het ook om te weten dat onze vloeren die speciaal voor horeca gelegenheden zijn bekend erom staan dat ze niet zomaar slijten. De toplaag van de merkvloeren die de Projectvloerspecialist u levert is keihard en tegen alle horeca invloeden bestand.
Mochten er bij u overigens nu al vragen opkomen, aarzel dan niet om ons contactformulier te benutten. Stel uw vraag en vul een e-mailadres in. Dan ontvangt u in een handomdraai een goed en bruikbaar antwoord. Houdt u meer van het gesproken woord? Dan hoeft u alleen maar te bellen naar (+31) (0)545-217700. Onze medewerkers zitten op dat telefoonnummer voor u klaar. Natuurlijk beantwoorden wij ook graag uw vragen per gewone e-mail. Hiervoor gebruiken wij info@floor-masters.nl als e-mailadres.

Wij komen graag met u in contact

Wij nodigen u graag uit op onze locatie in Eibergen om ook een kijkje te nemen in onze showroom. U doet er leuke indrukken op en onze specialisten staan u graag te woord.

De merken van projectvloerspecialist

MERKENBekijk onze merken

Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.Of het nu gaat om vloeren, gordijnen, zonwering of schilderwerk. Bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier? Bezoek dan onze Floormasters home website.

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch