HomeLinoleum vloeren - Opzoek naar een mooie linoleum vloer? Bekijk ze hier

Een Linoleum vloer, ook wel marmoleum vloer genoemd is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Linoleum of marmoleum vloeren zijn bijzonder duurzaam, onderhoudsvriendelijk en tijdloos. De vloer is erg populair in de zorg en in het onderwijs.

Linoleum vloeren voor onderwijs, bedrijfsleven en zorg.

De linoleum vloer, ook wel Marmoleum vloer genoemd is een zeer hygiënische vloer, is onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur. Deze is dan ook  zeer populair binnen de zorg en het onderwijs. Maar ook voor de overige zakelijke markt komen wij graag eens langs. Bekijk gerust eens welke vloeren populair zijn binnen de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven. Wilt u meer weten over de vloeren die wij bij onze klanten heeft gelegd? Lees dan onze referenties of bereken direct zelf de kosten voor een Linoleum vloer.

Linoleum vloeren van projectvloerspecialist

BEREKEN HET ZELFCALCULATOR

De voordelen van een Linoleum of Marmoleum vloer

Onze Linoleum vloeren zijn verkrijgbaar in veel kleuren en leverbaar als tegels of als klikpanelen. Voor het leggen van deze vloer moet de ondergrond helemaal strak en vlak zijn. Daarvoor brengen wij een egalisatie laag of een speciale ondervloer aan. Na het leggen heeft de vloer weinig onderhoud nodig en is deze naast de duurzaamheid zeer geluiddempend. De overige voordelen zijn:

  • Een levensduur heeft van meer dan vijftien jaar
  • In veel verschillende kleuren leverbaar is
  • In zowel tegels als banen verkrijgbaar is
  • Een 100% natuurproduct
  • Een zeer gemakkelijk schoon te houden & hygiënische vloer is

 

Onze merken in Linoleum vloeren

Bij de Projectvloer Specialist werken wij met verschillende merken Linoleum & Marmoleum. Maar wat is het verschil tussen deze twee? Eigenlijk is er nauwelijks verschil tussen deze twee soorten vloeren. Marmoleum is een merknaam voor Linoleum van fabrikant Forbo. Naast Forbo werken wij ook samen Tarkett Nederland voor de levering van onze vloeren. Bezoek onze showroom om ons uitgebreide aanbod van verschillende leveranciers zelf te ervaren, één van onze accountmanagers kan ook bij u langs komen om u te informeren over de mogelijkheden. Direct inspiratie op doen? Bekijk een greep uit onze collectie.

Bereken het zelf of vraag een vrijblijvende offerte aan

Daarmee komen we bij onze verkoop ondersteunde activiteiten terecht. In de eerste plaats beschikt de Projectvloerspecialist over een uitgebreide assortiment waarin de meest uitgebreide collectie Linoleum / Marmoleum voorhanden is.  Met onze Projectvloer Calculator berekent u in 2 stappen direct een indicatie van de kosten voor de gewenste vloer. Heeft u daar niet zo’n zin in of vertrouwt u het liever direct aan ons toe, dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen.

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

Linoleum en marmoleum vloer van projectvloerspecialist
De merken van projectvloerspecialist

MERKENBekijk onze merken

Wij komen ook graag persoonlijk met u in contact

Maar de Projectvloerspecialist zou zichzelf niet zijn als hij u niet graag met aanvullende informatie over de Linoleum / Marmoleum vloer zou willen ondersteunen. Daarom staat er een handig telefoonnummer op onze website. Wie naar (+31) (0)545-217700 belt krijgt altijd een deskundige medewerker aan de lijn. Die staat u graag met raad en daad terzijde. Ook wanneer uw vraag zich voor een beschrijving leent, staan wij voor u klaar. U hoeft hiertoe slechts het antwoordformulier op onze website in te vullen. Gebruikt u liever uw eigen mailbox voor deze vraag, dan staat daartoe ons mailadres info@floor-masters.nl voor u open. Maar ook een bezoek aan ons adres levert een schat aan informatie op over de Linoleum / Marmoleum vloeren.

Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.Of het nu gaat om vloeren, gordijnen, zonwering of schilderwerk. Bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier? Bezoek dan onze Floormasters home website.

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch