HomeOnderwijs vloeren - Een geschikte vloer voor uw onderwijsinstelling?

De Projectvloer Specialist is al ruim 20 jaar ervaren in het leggen van alle mogelijke type schoolvloeren. We bieden vloeren aan voor scholen van alle gerenommeerde merken. Onze adviseurs kijken mee en houden rekening met aspecten zoals krasbestendigheid, akoestiek, luchtkwaliteit, maar ook toekomstige kosten en duurzaamheid.

DUS WAAROM KIEZEN VOOR ONDERWIJSVLOEREN?

Bij de Projectvloer Specialist hebben wij meer dan 20 jaar ervaring bij het leggen van onderwijs vloeren;

  • Wij beschikken over alle gerenommeerde merken schoolvloeren;
  • U heeft er geen omkijken naar wanneer de vloer in de school gelegd wordt;
  • Ook tijdens schoolvakanties werken wij door uw schoolvloeren te leggen;
Onderwijs vloeren Forbo Flooring

BEREKEN HET ZELFCALCULATOR

De onderwijs vloeren calculator

Met een vloerencalculator zorgen wij dat u tijdig weet waar u aan toe bent om een beeld te krijgen vanuit uw wensen. Indien u interesse heeft in een scherpe offerte en meer wilt weten over onze werkwije neem dan gerust contact met ons op. Er is altijd een adviseur in uw buurt die u uiteraard geheel kosteloos kan adviseren.

Kleuren, materialen en lichtwerking hebben een directe invloed op de leerprestaties van leerlingen en studenten

Ervaring telt

De Projectvloer Specialist weet als geen ander dat de eisen voor onderwijsstellingen extra bijzonder zijn. De dagelijkse belasting van grote aantallen kinderen, vraagt om vloeren die dit kunnen verdragen. En om een onderhoudsaanpak die is toegespitst op een hoge gebruiksintensiteit, zonder dat dit de continuïteit van het onderwijs in de weg staat. Daarom bieden wij speciale onderwijs vloeren.

Daarnaast is bekend dat een goede en doordachte onderwijsomgeving een positieve impact heeft op het leerproces. Onze collecties leveren hieraan een belangrijke bijdrage dankzij het natuurlijke karakter, de sfeervolle uitstraling en de akoestische eigenschappen.

Belangrijste vereisten

Als u een vloer selecteert voor klaslokalen, denk dan na over de volgende vereisten

  • Stimulerende sfeer die concentratie bevordert
  • Akoestisch comfort
  • Duurzaam en slijtvast
  • Draagt bij aan binnenlucht kwaliteit

Bereken het zelf of vraag een vrijblijvende offerte aan

Met onze Projectvloer Calculator berekent u in 2 stappen direct een indicatie van de kosten voor de onderwijs vloer. Heeft u daar niet zo’n zin in of vertrouwt u het liever direct aan ons toe, dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen. Maar misschien wilt u eerst zien wat voor mogelijkheden er zijn voor het onderwijs? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Eibergen

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

https://www.projectvloerspecialist.nl/wp-content/uploads/2020/07/Onderwijs-vloeren-Tapijt-tegels.jpg

Prettige akoestiek

Schuivende stoelen en tafels, loopgeluiden en pratende scholieren, als er ergens veel geluiden te horen zijn, is dat wel in een school. Daarom is de akoestiek erg belangrijk. Met tapijttegels zijn geluiden van stoelen, tafels en hakken niet of nauwelijks te horen. Ook zorgen tapijttegels ervoor dat er geen echo door het schoolgebouw galmt.

Stel gerust vooraf uw vragen

Mochten er bij u overigens nu al vragen opkomen, aarzel dan niet om ons contactformulier te benutten. Stel uw vraag en vul een e-mailadres in. Dan ontvangt u in een handomdraai een goed en bruikbaar antwoord. Houdt u meer van het gesproken woord? Dan hoeft u alleen maar te bellen naar (+31) (0)545-217700. Onze medewerkers zitten op dat telefoonnummer voor u klaar. Natuurlijk beantwoorden wij ook graag uw vragen per gewone e-mail. Hiervoor gebruiken wij info@floor-masters.nl als e-mailadres.

Wij komen graag met u in contact

Ook kunt u zien welk type projectvloeren op een bepaald moment populair zijn. Zo bent u bij het bestellen van projectvloeren voor kantoor, zorg en onderwijs altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

De merken van projectvloerspecialist

MERKENBekijk onze merken

Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.Of het nu gaat om vloeren, gordijnen, zonwering of schilderwerk. Bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier? Bezoek dan onze Floormasters home website.

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch