HomeOver ons - Meer dan 20 jaar ervaring in Projectvloeren

De Projectvloer Specialist is al ruim 20 jaar ervaren in het leggen van alle mogelijke type projectvloeren. We bieden vloeren aan voor scholen, horeca, zorg en onderwijs van alle gerenommeerde merken.

Floormasters Projectinrichting - Projectvloer SpecialistWij zijn de projectinrichters voor bedrijfsleven, zorg en onderwijs.

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. De Projectvloer Specialist heeft met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.Of het nu gaat om vloeren, gordijnen, zonwering of schilderwerk. Bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier? Bezoek dan onze Floormasters home website.

Projectvloerspecialist van floormasters

BEREKEN HET ZELFCALCULATOR

De vloeren calculator

Met een vloerencalculator zorgen wij dat u tijdig weet waar u aan toe bent om een beeld te krijgen vanuit uw wensen. Indien u interesse heeft in een scherpe offerte en meer wilt weten over onze werkwije neem dan gerust contact de projectvloer specialist op. Er is altijd een adviseur in uw buurt die u uiteraard geheel kosteloos kan adviseren.

In een notendopOnze diensten

Omdat wij rechtstreeks onze materialen betrekken van de fabrikant zijn wij in staat ook bij grotere projecten een concurrerend voorstel neer te leggen. Projecten die uitgevoerd worden tegen de hoogste kwaliteitseisen en conform de geldende specificaties zodat we met vertrouwen een projectgarantie af kunnen geven. U bent bij ons aan het juiste adres voor advies, levering en het totaal realiseren van uw project.

VCA Certificering

Het VCA certificaat levert het bewijs dat onze organisatie in staat is om risicovolle en operationele werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren’. Wij werken zo veilig mogelijk. Ook onze onderaannemers moeten dit VCA certificaat hebben als ze voor ons werken.

U wordt er dus niet slechter van. Wij zijn er trots op dat we deze certificeringen hebben, omdat we daarmee tot een select groepje horen binnen de branche van vloerenleggers en projectinrichters.

Bereken het zelf of vraag een vrijblijvende offerte aan

Met onze Projectvloer Calculator berekent u in 2 stappen direct een indicatie van de kosten voor de gewenste vloer. Heeft u daar niet zo’n zin in of vertrouwt u het liever direct aan ons toe, dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen. Maar misschien wilt u eerst zien wat voor mogelijkheden er zijn voor het onderwijs? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Eibergen

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

De merken van projectvloerspecialist

MERKENBekijk onze merken

Stel gerust vooraf uw vragen

Mochten er bij u overigens nu al vragen opkomen, aarzel dan niet om ons contactformulier te benutten. Stel uw vraag en vul een e-mailadres in. Dan ontvangt u in een handomdraai een goed en bruikbaar antwoord. Houdt u meer van het gesproken woord? Dan hoeft u alleen maar te bellen naar (+31) (0)545-217700. Onze medewerkers zitten op dat telefoonnummer voor u klaar. Natuurlijk beantwoorden wij ook graag uw vragen per gewone e-mail. Hiervoor gebruiken wij info@floor-masters.nl als e-mailadres.

Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.Of het nu gaat om vloeren, gordijnen, zonwering of schilderwerk. Bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier? Bezoek dan onze Floormasters home website.

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch