HomeProjecttapijt & Tapijttegels - Vind hier de beste projecttapijten en tapijttegels

Projecttapijt zorgt voor een warme sfeer op kantoor, in de zorg, de horeca of op school. De Projectvloerspecialist beschikt over een assortiment dat u nergens anders tegenkomt. Zo kunt u kiezen uit een groot aantal merken en bestaat er bij ons een ruime keuze uit tapijttegels of vast projecttapijt.

Projecttapijt en tapijttegels geven warmte en sfeer aan uw ruimte

Natuurlijk kunt u niet zomaar een vloerkleed kiezen voor uw bedrijf of instelling. Het zou waarschijnlijk al na één dag niet meer te gebruiken zijn. Projecttapijt is van een oerdegelijke kwaliteit en bestand tegen de meest uiteenlopende invloeden. Dat is ook wel nodig, want niemand trekt zijn schoenen uit voordat hij of zij binnenstapt in uw kantoor. Hetzelfde gebeurt in scholen, in ziekenhuizen of in de horeca. Als gevolg hiervan doen vocht en vuil hun intrede. Projecttapijt en tapijttegels van zakelijke kwaliteit zijn hier moeiteloos tegen bestand. Het tapijt is kleurvast en blijft er schoon uitzien. Daar komt bij dat het projecttapijt met eenvoudige middelen dagelijks grondig is te reinigen.

projecttapijt-tapijttegels van projectvloerspecialist

BEREKEN HET ZELFCALCULATOR

Variëren met verschillende tapijttegels

Wij begrijpen dat u hierover graag het één en ander zou willen vragen. Daarom hebben wij deskundigen in dienst die u graag de benodigde informatie geven. Zij vertellen over het materiaal en de ondergrond die u mogelijk voor het projecttapijt nodig heeft. Natuurlijk kunt u ook voor tapijttegels kiezen. Die hebben als voordeel dat u naar hartenlust met kleuren en patronen kunt variëren. Ook als u in de toekomst een deel van deze tapijttegels zou willen vervangen, kunt u geheel naar eigen wens zo’n nieuw gedeelte introduceren.

Projecttapijt brengt rust en luxe

Projecttapijt zorgt voor rust in de ruimte. Wanneer u eroverheen loopt voelt u de verende kracht van het materiaal. Ook zorgt een zachte bekleding van de vloer voor de demping van geluiden. Zeker in een grote ruimte zorgt dit voor een prettige akoestiek. Echo’s verdwijnen en achtergrondgeluiden blijven ook echt op de achtergrond. U kunt in alle rust met elkaar overleggen, zonder dat het nodig is om daarbij de stem te verheffen. Bovenal ademt projecttapijt een rustige atmosfeer. Dit geeft de gebruiker het gevoel van een zekere luxe.

Makkelijk stofzuigen en vochtig reinigen

Zulke kwaliteiten zijn ook aanwezig wanneer tapijttegels of vast projecttapijt wordt toegepast in het onderwijs. Zie hier het verschil tussen een leslokaal met vinyl op de vloer en een lokaal dat met projecttapijt is bekleed. Het zorgt voor een vorm van rust die het geven van onderwijs sterk ten goede komt. Zand en ander stof zakt in het tapijt. De gebruiker ondervindt er dus geen hinder van overdag. Schoon houden van het projecttapijt is eenvoudig. U hoeft er slechts met een stofzuiger overheen te gaan. Verder onderhoud is niet nodig, tenzij u er voor kiest om de tapijttegels of het projecttapijt zo nu en dan vochtig te reinigen. Ook daarmee bent u echter snel weer klaar.

Bereken het zelf of vraag een vrijblijvende offerte aan

Daarmee komen we bij onze verkoop ondersteunde activiteiten terecht. In de eerste plaats beschikt de Projectvloerspecialist over een uitgebreide assortiment waarin de meest uitgebreide collectie projecttapijt en tapijttegels voorhanden is.  Met onze Projectvloer Calculator berekent u in 2 stappen direct een indicatie van de kosten voor de gewenste vloer. Heeft u daar niet zo’n zin in of vertrouwt u het liever direct aan ons toe, dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen.

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

projecttapijt en tapijttegels van projectvloerspecialist
tapijttegels en tapijt projectinrichting van Floormasters

MERKENBereken het zelf

Zelf de benodigde oppervlakte berekenen

Het opdoen van indrukken gaat altijd vooraf aan de echte keuze. Op onze website kunt u daarom in alle rust kennis maken met onze producten. Wilt u alvast eens het benodigde oppervlak berekenen, dan bieden wij daarvoor een handige tool aan. Met deze Projectvloer Calculator kunt u precies berekenen welk oppervlak aan projecttapijt u nodig heeft. U kunt op die manier geheel zelfstandig een nieuwe project vloer samenstellen en ook gelijk bestellen voor uw instelling of bedrijf.

Projecttapijt van diverse bekende merken

Ook de punten waarop onze verschillende merken zich onderscheiden, zijn bij onze medewerkers bekend. Zo kunnen zij u desgevraagd precies op de verschillen wijzen die er bestaan tussen tapijttegels van Desso en de Interface vloeren. Al deze informatie is bedoeld om u op een optimale manier aan het juiste projecttapijt te helpen. Zo kunt u met hun advies jaren vooruit en is de kans bijzonder klein dat u spijt krijgt van uw keuze.

De merken van projectvloerspecialist

MERKENBekijk onze merken

Projectstoffering en tapijttegels

ZO BEREIKT U ONSNeem contact met ons op

Gegarandeerde voorraad en aantrekkelijk lage prijs

Bent u intussen benieuwd hoe een project met tapijttegels eruit ziet, neem dan eens een kijkje bij de projectvloer projecten die we laten zien op onze website. Wij bieden u een overzicht van projectvloeren waar wij trots op zijn. Het aardige is natuurlijk dat een gelijksoortige projecttapijt ook binnenkort uw bedrijf of instelling kan sieren. Onze levertijden zijn kort en aanvoer van voldoende voorraad is bij de Projectvloerspecialist altijd gegarandeerd. Wij betrekken onze tapijttegels en projecttapijt immers direct vanaf de fabriek. Er zitten hierdoor geen tussenhandel schakels in de leveringsketen, die de levering van materialen zouden kunnen vertragen. Bovendien houden wij door de korte leveringslijnen onze prijzen laag.

Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.Of het nu gaat om vloeren, gordijnen, zonwering of schilderwerk. Bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier? Bezoek dan onze Floormasters home website.

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch