HomeInspiratie - Bekijk nu onze kwalitatieve projectvloer merken

Inspiratie op doen? Door met verschillende merken samen te werken vindt je bij Floormasters een uitgebreid assortiment en altijd een vloer die past bij jouw project. Een selectie van ons uitgebreide assortiment vindt je op deze pagina. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en advies.

Linoleum, tapijttegels, PVCTarkett

Tarkett is internationale marktleider op het gebied van innovatieve oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding. Tarkett Nederland biedt vloeroplossing voor zakelijke ruimtes en projecten. Denk hierbij aan scholen, zorginstellingen of kantoren.

Duurzaamheid is een voltallig onderdeel van de bedrijfsvisie van Tarkett. Bij Tarkett wordt er continu na gedacht over hoe vloeren worden ontworpen en geproduceerd en wordt dit altijd op een zo duurzaam mogelijke manier gedaan. Bij het ontwerpen en produceren van producten houdt Tarkett rekening met klimaatverandering en de schaarste van hulpbronnen. Bekijk de inspiratie brochure door op de foto rechts te klikken. Direct online het uitgebreide aanbod van Tarkett bekijken en inspiratie op doen? Dat kan hier.

Tarkett vloeren van Floormasters en de projectvloerspecialist

TARKETT VLOERENInspiratie Tarkett vloeren

PVCModuleo PVC

Bent u op zoek naar een mooie Moduleo PVC vloer? Met de hoogwaardige kwaliteitsvloeren van Moduleo zit je dan zeker goed. Moduleo vopert een ruim assortiment van deze prachtige vloeren. De Moduleo vloeren prijzen willen van aanbieder tot aanbieder nog wel eens enorm verschillen maar bij ons geniet u altijd van de beste prijs i.c.m. een uitstekende service.

De PVC vloeren van Moduleo worden gemaakt met behulp van een gepatenteerde technologie en een unieke druktechniek. Met Moduleo PVC beschikt u over een hoogwaardige, duurzame maar vooral stijlvolle PVC vloer. Alle Moduleo ontwerpen worden gemaakt in een ecologische fabriek in België, dus lekker dicht bij huis (of bij kantoor). De PVC vloeren van Moduleo bestaan voor 50% uit gerecycled materiaal. Er wordt altijd de grootste aandacht besteed aan ieder detail, om de authenticiteit en elegantie van echt hout en steen in uw kantoorpand, winkel of instelling aan te brengen. De gehele collectie van Moduleo bekijkt u hier, klik op de afbeelding voor een greep uit het uitgebreide aanbod dat wij kunnen leveren.

Moduleo vloeren van Floormasters en de projectvloerspecialist

MODULEO VLOERENInspiratie Moduleo vloeren

Marmoleum, vinyl, tapijttegelsForbo

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum. Forbo gelooft in ‘creating better environments’ en heeft duurzaamheidsbeleid daarom zeer hoog op de agenda staan. Hierover meer op de pagina Duurzaamheid.

Hiernaast geniet Forbo het SA8000 en ISO9001 certificaat. Missie: Forbo Flooring Systems streeft ernaar wereldwijd marktleider te worden in commerciële vloerbedekkingen door duurzame vloeroplossingen te creëren voor haar klanten. Bekijk het complete aanbod dat wij kunnen leveren in Forbo vloeren hier, bekijk de inspiratie brochure door op de afbeelding te klikken.

Vinyl van Floormasters en de projectvloerspecialist

FORBO VLOERENInspiratie Forbo vloeren

Projecttapijt & tapijttegelsDESSO

DESSO is één van de merken binnen Tarkett Nederland. DESSO heeft meer dan 85 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige, innovatieve tapijtoplossingen. In de huidige tijd brengen de meeste mensen 90% van hun tijd binnen door. Daarom vind DESSO het belangrijk een gezond binnenklimaat te creëren.  Dit doen zij door producten te ontwikkelen die de hoeveelheid fijnstof in het binnenklimaat vermindert, het ongewenst geluid dempt en de juiste lichtinval creëert

DESSO Project Tapijt is gemaakt voor de zakelijke markt. Hierbij moet je denken aan openbare gebouwen, zorgcentra, banken, winkels, scholen, universiteiten en scholen. Wij bieden tapijt en tapijttegel met een lange levensduur en van uitstekende kwaliteit. DESSO vloer project tapijt heeft al veel mooie projecten gerealiseerd voor onder andere: Randstad, Santandar, Sirius en Neopost. Bekijk het complete aanbod van DESSO hier of bekijk de tapijt inspiratie folder door op de afbeelding te klikken.

DESSO vloeren van Floormasters en de projectvloerspecialist

DESSO VLOERENInspiratie DESSO vloeren

Marmoleum & PVCGerflor

Gerflor is een erkend specialist en wereldleider in veerkrachtige vloeroplossingen. Als leidend vinyl vloeren fabrikant zijn ze inmiddels actief in meer dan 100 landen en blijft Gerflor zich voortdurend ontwikkelen in nieuwe markten.

Gerflor is er trots op een milieuverantwoordelijke vloeren fabrikant te zijn. Alle Gerflor productielocaties zijn ISO14001 gecertificeerd. Gerflor stelt de hoogste normen op het gebied van het kwaliteit van het milieu. Gerflor gebruikt gerecycled materiaal in producten in al haar product categorieën. Bekijk de complete collectie van Gerflor hier of klik op de afbeelding om inspiratie op te doen.

Gerflor vloeren van Floormasters en de projectvloerspecialist

GERFLOR VLOERENInspiratie Gerflor vloeren

Rubber, Vinyl en PVCObjectflor

Objectflor behoort tot de toonaangevende aanbieders in geheel Europa als het gaat om elastische vloerbedekkingen. Zij bieden in de productcategoriën LVT Design Flooring, Technical Vinyl Flooring en Rubber Flooring hoogwaardige en innovatieve vloerbedekking.

Het bedrijf is constant bezig met nieuwe ontwikkelingen volgen en opzetten op de vloeren markt.

Gerflor focust zich op duurzaam ondernemen en stellen zichzelf de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit en milieu. De materialen die Gerflor gebruikt voor de productie van vloeren zijn van gerecyclede materialen. Naast de duurzame materialen streeft Gerflor ernaar om vloeren te maken die een leven lang meegaan en makkelijk zijn in onderhouding. Bekijk hier de uitgebreide collectie van Gerflor of klik op de afbeelding inspiratie. Bekijk de complete collectie van Objectflor hier of klik op de afbeelding om inspiratie op te doen.

Objectflor vloeren van Floormasters en de projectvloerspecialist

OBJECTFLOR VLOERENInspiratie Objectflor vloeren

Rubber & PVCNORA

Uw gevoel van veiligheid staat centraal bij alles wat Nora doet. Uw vloerkeuze heeft veel te maken met hoe u zich voelt en beweegt in uw ruimtes. De rubber vloeren van Nora zien er niet alleen goed uit, maar ze bieden ook functioneel perfecte voordelen. Het efficiënte algemene onderhoud, de emissiearme materialen, het oppervlak zonder voegen of coatings; van een Nora vloer heeft u elke dag opnieuw plezier. U kunt erop vertrouwen dat u met Nora een uitstekende keuze hebt gemaakt voor toekomstige generaties. Nora vloerbedekkingen zijn vlam vertragend volgens EN 13 501 en bevatten geen chloor, hoge duurzaamheid, slipweerstand en vormstabiliteit zijn slechts enkele van de trefwoorden die de uitstekende eigenschappen van Nora rubber vloerbedekkingen beschrijven. Bovendien zijn Nora vloerbedekkingen vrij van PVC en bevatten geen ftalaten/weekmakers. Bekijk de complete collectie van Nora hier of klik op de afbeelding om inspiratie op te doen. 
Nora rubber vloeren van Floormasters en de projectvloerspecialist

NORA VLOERENInspiratie Nora vloeren

Tapijttegels, Rubber & vinylInterface

De vloer speelt een fundamentele rol in elke ruimte. Interface vloeren beseft dat dit essentieel is. Een vloer heeft een grote impact op zowel de uitstraling als het gevoel van een ruimte. En in tegenstelling tot alle andere oppervlaktes, moet een vloer weerstand bieden aan slijtage als gevolg van voetstappen en meubels. Bij Interface creëren ze vloeren die visuele aantrekkingskracht, functionele prestaties en ontwerp vrijheid combineren. Dit doet Interface met modulair tapijt, een concept dat is ontwikkeld om te voldoen aan de voortdurend veranderende eisen op de werkplek.In het Interface ontwerp word altijd rekening gehouden met het grotere geheel. Elke tapijttegel die door Interface gemaakt wordt, is bedoeld voor een vloer; elke vloer is onderdeel van een ruimte en elke ruimte heeft een functie. Bekijk de complete collectie van Interface hier of klik op de afbeelding om inspiratie op te doen.
Interface tapijt tegel vloeren van Floormasters en de projectvloerspecialist

INTERFACEInspiratie Interface vloeren

Tapijttegels & TapijtEGE Carpets

Ege Carpets is één van de toonaangevende Europese bedrijven op het gebied van ontwikkeling en productie van unieke tapijten en tapijttegels.  Ege vloeren kan tapijten en tapijttegels leveren met elk denkbaar ontwerp en heeft de kortste doorlooptijd van de industrie. Ege Carpets vindt onder andere dat het milieu een serieuze zaak is. Dit staat bij hun hoog in het vaandel. Zo gebruikt Ege Carpets afval om tapijt van te maken. 
Brochure EGE Projectvloerspecialist

EGE CarpetsInspiratie EGE Carpets vloeren

(Zero) PVCUpo Floors

Upo floor is een Finse vloerenfabrikant die in 1955 in de stad Nokia is opgericht. Tegenwoordig is Upofloor een full-service wereldwijde vloerenleverancier en heeft een productiefaciliteit in Finland. Upo Floors uitgangspunt is het systematisch uitbreiden van ons aanbod in design gedreven, technologisch geavanceerde en ecologisch bewuste vloeren.
Brochure Upofloor projectvloerspecialist

Upo FloorsInspiratie Upo Floors

Bezoek onze showroom en ervaar het zelf

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Eibergen om onze uitgebreide collectie van verschillende vooraanstaande merken en fabrikanten zelf te ervaren. Wilt u liever direct een offerte of een schatting ontvangen voor uw geplande project? Dat kan middels onderstaande button. Ook voor meer informatie, vragen of het bestellen van een proef staal staan wij voor u klaar en kunt ons altijd telefonisch of per mail bereiken.

Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.Of het nu gaat om vloeren, gordijnen, zonwering of schilderwerk. Bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier? Bezoek dan onze Floormasters home website.

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch