HomeProjectvloeren - Vind hier de juiste Projectvloer die bij uw bedrijf past

Projectvloeren moeten tegen een stootje kunnen. Bovendien is het uiterlijk van een professionele vloer in hoge mate bepalend voor de sfeer die uw winkel, showroom, kantoor, schoolgebouw of horecavestiging uitstraalt. De Projectvloerspecialist staat u bij uw keuze met raad en daad terzijde. Dat is bepaald geen overbodige luxe, want ons aanbod is zeer ruim en in hoge mate professioneel.

Harde of zachte projectvloeren?

Zo kunnen projectvloeren hard zijn of juist zacht. Zachte projectvloeren in het kantoor zorgen voor demping van het geluid en voelen sfeervol aan. Onze adviseur leidt u met grote inzet langs onze collectie projecttapijt en tapijttegels. Voelt u misschien meer voor pvc? Ook van dit mooie materiaal biedt de projectvloerspecialist een goede selectie projectvloeren aan. Het voordeel van een dergelijke vloer is duidelijk. Na het inlopen van vocht en vuil zijn projectvloeren van pvc eenvoudig nat te reinigen.

BEKIJK MEER VAN ONZE PROJECTENProjecten

BEKIJK MEER VAN ONZE PROJECTENProjecten

Kiezen voor projectvloeren is kiezen voor design

Hetzelfde geldt voor de linoleumvloer en de rubbervloer. Natuurlijk beschikken deze projectvloeren weer over andere eigenschappen. Hierbij kunt u denken aan de mate waarin het materiaal veert en de kleurpaletten die rubber en linoleum mogelijk maken. Zoals gezegd is een projectvloer immers meer dan alleen een bedekking van de ondergrond. U kunt bijvoorbeeld uw keuze in sterke mate laten afhangen van het design waarmee uw bedrijf of instelling bij het publiek bekend staat. Zo lopen marketing en projectvloeren naadloos in elkaar over.

Elke situatie heeft zijn eigen projectvloer nodig

Keihard en tegen vrijwel elke invloed bestand zijn onze giet- en coatvloeren. Die zijn bijvoorbeeld ideaal voor de horeca. Aan het einde van de avond gooit u er een emmer water overheen en schrobt de vloer snel weer lekker schoon. De adviseurs van de Projectvloerspecialist zijn erg goed op de hoogte van de ins- outs die een bepaalde bedrijfstak bezighouden. Zij kennen dus alle invloeden waaraan projectvloeren voor de horeca worden blootgesteld, maar weten bijvoorbeeld ook precies welke projectvloeren zich het best gedragen in een ziekenhuis. Is in uw situatie een bijzondere omstandigheid aanwezig, dan horen zij dit graag van u. Met hun uitgebreide kennis over de verschillende projectvloeren, dragen onze deskundigen snel bij aan de meest betrouwbare oplossing. Bovendien stellen onze medewerkers het zeer op prijs als zij iets van u kunnen opsteken waar het een nieuw soort situatie betreft.

BEKIJK MEER VAN ONZE PROJECTENProjecten

BEKIJK MEER VAN ONZE PROJECTENProjecten

Projectvloeren op kantoor moeten flink wat kunnen incasseren

In sommige branches vormen de ondervloeren een belangrijk onderdeel. Soms zijn ze noodzakelijk voor de demping van contactgeluiden. Ze dragen bovendien bij aan een egale ondergrond. Niet elke topvloer is geschikt voor elke ondervloer. Ook bij het afstemmen van topvloer en ondervloer zijn onze deskundigen u graag van dienst. Zo kiest u met een gerust hart op een benodigde ondervloer de juiste projectvloeren voor kantoor. Die projectvloeren zullen bestand moeten zijn tegen het rollen van bureaustoelen en het verschuiven van bureaus, Maar bovendien moeten zij plaatselijk ook volledig in vorm blijven onder het gewicht van een zware dossierkast.

Hoe bereken ik de grootte van mijn projectvloeren?

Beton look vloeren, laminaat vloeren en loose lay pvc vloeren; werkelijk alles is mogelijk als u zich bij de Projectvloerspecialist oriënteert. Misschien staat u nog maar aan het begin van het oriëntatieproces. Om u daarbij te helpen kunt u bij de Projectvloerspecialist via de website een offerte opvragen. Weet u niet met welk oppervlak u rekening moet houden? Geen probleem, onze speciale Projectvloer Calculator loodst u moeiteloos door alle vragen heen. Dit kunnen vragen omtrent de ‘projectvloeren kantoor’ zijn, maar ook over de ‘onderwijsvloer’, ‘horecavloer’, ‘zorgvloer’, ‘pvc vloer kantoor’ of ‘duurzame vloer’ voert u moeiteloos de gegevens in.

BEKIJK MEER VAN ONZE PROJECTENProjecten

BEKIJK MEER VAN ONZE PROJECTENProjecten

Talrijke merken bijvoorbeeld voor de projectvloeren op kantoor

Heeft u al eens stilgestaan bij het grote aantal merken dat goede projectvloeren op de markt brengt? De Projectvloerspecialist heeft alleen de beste merken in huis. Laten we eens een greep doen uit ons rijke aanbod. Zo hebben wij projectvloeren in voorraad van: Moduleo, Tarkett Nederland, Interface, Forbo, Nora, Artigo, Gerflor, Desso, Therdex en een flink aantal andere merken. Zoekt u bijvoorbeeld naar intensief te gebruiken projectvloeren voor kantoor, dan vindt u tussen deze gerenommeerde reeks altijd de vloer die u nodig heeft.

Projectvloeren tegen fabrieksprijzen

De Projectvloerspecialist beschikt over zeer ruime ervaring. Al 40 jaar bedienen wij met hart en ziel het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Als geen ander zijn wij op de hoogte van de verschillen die van doorslaggevend belang zijn binnen de diverse branches. Nu u heeft gezien met welke hoogstaande merken wij werken, twijfelt u misschien over de hoogte van de prijs. Op basis van de reacties van vele enthousiaste klanten, kunnen wij u nu al vertellen dat onze prijzen absoluut concurrerend zijn. Wij betrekken onze producten namelijk rechtstreeks van de fabrikant. Daarmee schakelen we de kostenverhogende tussenhandel uit. Verzorgen wij voor u een groot project, dan geven wij u zonder enige terughoudendheid een projectgarantie.

BEKIJK MEER VAN ONZE PROJECTENProjecten

BEKIJK MEER VAN ONZE PROJECTENProjecten

Snel contact leggen of gewoon langskomen

Vaak horen wij dat onze klanten graag eerst eens willen overleggen. Daar staan wij vanzelfsprekend met enthousiasme voor open. U kunt met de Projectvloerspecialist op diverse manieren contact leggen. Zo treft u op onze website een eenvoudig contactformulier aan. Vult u dit in, dan kunt u een snel antwoord verwachten. Ook telefonisch bereikt u ons eenvoudig. Bel gerust naar (+31) (0)545-217700 en onze medewerkers staan u te woord. Ons e-mailadres is info@floor-masters.nl. Dus ook een e-mailtje is snel gestuurd. Wilt u eerst ons bedrijf eens met eigen ogen zien, kom dan naar één van onze showrooms toe. Onze showroom in Eibergen bevindt zich aan de Jukkertweg 10B, 7151 HS in Eibergen. Onze showroom in Aalten staat aan de Landstraat 30, 7121 CR in Aalten.

Wij komen graag met u in contact

Natuurlijk nodigen wij u direct al uit om eens een kijkje te nemen in onze online-shop. U doet er leuke indrukken op en kunt hier ook direct uw projectvloeren bestellen. Natuurlijk treft u bij elk product een uitgebreide beschrijving aan. Ook kunt u zien welk type projectvloeren op een bepaald moment populair zijn. Zo bent u bij het bestellen van projectvloeren voor kantoor, zorg en onderwijs altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

Graag heten wij u van harte welkom in onze webshop of in één van onze uitgebreide showrooms!

BEKIJK MEER VAN ONZE PROJECTENProjecten

Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.Of het nu gaat om vloeren, gordijnen, zonwering of schilderwerk. Bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier? Bezoek dan onze Floormasters home website.

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch