HomePVC Projectvloeren - Bekijk direct onze PVC Projectvloeren assortiment

De veelzijdige kwaliteit van PVC vloeren maakt ze als projectvloer erg gewild. U vindt ze in kantoren, zorginstellingen, scholen en in de horeca. De grote verscheidenheid in design maakt de PVC vloeren voor al deze locaties geschikt. Wordt met een pvc vloer het kantoor ingericht, dan zorgt dit voor extra warmte en sfeer op de werkplek.

Een PVC projectvloer met houtnerf, betonlook of kleurpatroon

Soms wordt als bezwaar van een pvc projectvloer gezien dat hij erg hard is aan het oppervlak. Dit verminderd de sfeer binnen het gebouw en zorgt voor echo van geluiden. Daarbij wordt steeds meer waarde gehecht aan een mooi en warm design. De projectvloer specialist levert PVC projectvloeren in de meeste uiteenlopende kleuren, soorten en structuren. Neem bijvoorbeeld de PVC vloeren met houtnerf die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Wél zijn de voordelen boven echt hout fenomenaal. PVC vloeren zijn uitstekend bestand tegen vocht en niet gevoelig voor beschadiging zoals hout dat wél is. Ook hoeft PVC niet om de zoveel tijd te worden voorzien van een nieuwe laklaag.

Project vloer specialist - pvc 02

BEREKEN HET ZELFCALCULATOR

PVC projectvloer op kantoor en in de kantoortuin

Maar er zijn nog veel meer eigenschappen die een PVC projectvloer ideaal maken. De pvc projectvloer op kantoor dempt het geluid en absorbeert de warmte. Bovendien zijn PVC vloeren geschikt voor het gebruik van vloerverwarming, zodat u het klimaat binnen het kantoor geheel naar eigen inzicht kunt regelen. Door de geluiddempende werking verdwijnt het kale karakter dat sommige kantoren soms zo onaantrekkelijk maakt. Bovendien wordt letterlijk afgerekend met kilte van de kantoorvloer. Een pvc vloer op kantoor vergroot het gevoel van welzijn bij de gebruikers.

Natuurlijk houdt het bij de projectvloerspecialist niet op bij PVC vloeren met houtverf design. Ieder kantoor is immers anders en vraagt om een andere look. Dit kan de voorname look zijn van een notariskantoor met visgraat PVC, maar ook de hippe look van een modezaak met betonlook PVC. Ook bij de pvc vloer in kantoor situaties kan gedacht worden aan meer of minder hippe patronen. Daarbij maakt het bijvoorbeeld een groot verschil of er sprake is van een klassiek kantoor of gewerkt wordt in een ruim opgezette kantoortuin.

Geen zorgen over vuil bij PVC

‘Hoe zit het dan met vuil?’ vraagt u zich misschien af. Bij PVC vloeren is er geen enkele reden om zich daar zorgen over te maken. Een pvc vloer in kantoor situaties is enorm slijtvast en zowel droog als nat schoon te maken. Zand en water laten op dit supersterke materiaal geen sporen na. Ook niet als er dagelijks met vieze schoenen overheen gelopen wordt. Net als elke andere ruimte is het verstandig om er dagelijks de stofzuiger overheen te halen. Ook schoonmaken met vocht houdt de PVC vloeren heel effectief schoon. Het maakt daarbij niet uit of u zich beperkt tot de klassieke emmer water met een natte dweil, of dat u kiest voor het machinaal reinigen van de grond.

PVC verlijmen of klikken

Bij PVC vloeren heeft u qua uiterlijk enorm veel keuze. Denkt u in eerste instantie eens aan donker, licht of middentoon. Eén en ander zal afhangen van de kleur van muren en plafond. Vervolgens komt u uit bij de keuze van een houtnerf of elk ander type bodem look. Maar daarmee is nog lang niet alles gezegd. De manier van leggen is ook van invloed op het comfort waar u voor kiest. Zo kunnen PVC vloeren worden verlijmd, maar staat u ook een uitgebreide range van klik pvc ter beschikking.

Met name PVC vloeren die het kliksysteem hebben, zorgen voor extra comfort. Zij worden zwevend gelegd en liggen daarbij op een ondervloer. Deze ondervloer geeft extra demping en isoleert de warmte. Bovendien is het grote voordeel dat u in de toekomst bij vervanging de projectvloer heel makkelijk van de bodem loshaalt. Zeker in kantoor gebouwen met meerdere etages waar PVC vloeren worden toegepast, is een ondervloer aan te bevelen. Ze zorgen er namelijk tevens voor dat contactgeluiden tot een minimum worden beperkt. U bent uiteraard geenszins verplicht om het hele kantoor met dezelfde PVC vloer te bekleden. Elke etage een andere tint zorgt voor herkenbaarheid en variatie. Ook liften, wachtruimtes en gangen kunnen in een afwijkend design worden ontworpen.

Bereken het zelf of vraag een vrijblijvende offerte aan

Daarmee komen we bij onze verkoop ondersteunde activiteiten terecht. In de eerste plaats beschikt de Projectvloerspecialist over een uitgebreide assortiment waarin de meest uitgebreide collectie pvc vloeren voorhanden is.  Met onze Projectvloer Calculator berekent u in 2 stappen direct een indicatie van de kosten voor de gewenste vloer. Heeft u daar niet zo’n zin in of vertrouwt u het liever direct aan ons toe, dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen. Maar misschien wilt u eerst de pvc vloer voor kantoor eens echt met de handen voelen? Dan bent u van harte welkom in onze stenen vestigingen.

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

PVC project vloer Carmel College
De merken van projectvloerspecialist

MERKENBekijk onze merken

Betaalbare PVC vloeren van de beste merken

Bij de Projectspecialist zijn wij er trots op om zoveel merken in voorraad te hebben. Nora, Moduleo en Tarkett Nederland zijn slechts enkele grote namen uit ons bestand. Ons team legt u haarfijn de verschillen tussen deze merken uit. Nemen wij een project op onze schouders, dan geven wij naar wens altijd een projectgarantie af. Onze leveringskanalen zijn namelijk 100 procent zeker, omdat wij onze projectvloeren direct betrekken van de fabrikant. Deze manier van werken drukt ook onze prijzen. Wanneer u voor PVC vloeren van de Projectspecialist kiest, weet u zeker dat u voordelig uit bent.

Naast een bezoek van onze showroom komt u ook gemakkelijk per telefoon of e-mail met ons in contact. De benodigde gegevens vindt u direct onder het kopje ‘Contact’ op onze website. Wij nodigen u uit om nu alvast een kijkje te nemen op de inspiratie pagina en zien u graag bij ons op bezoek komen in Eibergen.

Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.Of het nu gaat om vloeren, gordijnen, zonwering of schilderwerk. Bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier? Bezoek dan onze Floormasters home website.

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch