HomeRubber vloeren - Vind direct de Rubber Projectvloer die bij uw bedrijf past

Rubber vloeren in de zakelijke markt treft u werkelijk overal aan. Denk bijvoorbeeld eens aan de horeca, de school, het kantoor of aan de zorg. Dit type projectvloer biedt niet alleen grote voordelen, een rubber vloer is ook gewoon erg mooi. Bij de Projectvloerspecialist bieden wij u een ruime collectie vloeren aan. Daarbij kunt u kiezen voor de rubber vloer die gelegd wordt van de rol of voor het leggen van rubber tegels.

Alleen eersteklas rubber vloeren bij de projectspecialist

Bij een rubber vloer is een goed merk van groot belang. Dit zegt namelijk veel over de kwaliteit en daarmee over de duurzaamheid. U wilt immers de rubber vloer niet na een paar jaar alweer vervangen. Bij de Projectvloerspecialist verkopen wij alleen maar merken uit de hoogste categorie. Van merken als Nora en Artigo heeft u in dit verband vast weleens gehoord. Bij een rubber vloer gaat het om design en om de algehele beleving. Zo tonen wij u graag het spectrum aan kleuren waaruit u kunt kiezen en natuurlijk voorbeelden van een mooi patroon.

Rubber vloeren zijn elegant en geluidsdempend

BEREKEN HET ZELFCALCULATOR

Een verende vloer die supersterk is

Rubber vloeren zorgt voor comfort op elke plek. De vloer is verend door zijn elasticiteit. Dit voelt u in het klaslokaal, de sportzaal en op kantoor. De aangename flexibiliteit zorgt ervoor dat deze professionele vloeren geschikt zijn om de zwaarste krachten te incasseren. Als voorbeeld kan de ziekenhuisgang dienen, die dagelijks de voetstappen van honderden mensen te verwerken krijgt. Daar komen ook nog de bedden op wielen bij en de mensen die zich in een rolstoel of scootmobiel verplaatsen. Kijken we naar het kantoor dan vormen de wielen onder de bureaustoel een aanslag op elke vloer. Toch lijdt de rubber vloer hier niet onder. Hij is in staat om zonder schade en heel langdurig deze krachten te incasseren. Ook de beruchte kantoorkast blijft stevig op zijn plek. Zelfs bij het verschuiven ervan is schade niet waarneembaar.

Een natuurproduct dat vuil afstoot

Rubber vloeren zijn een natuurproduct. U krijgt dus niet te maken met ongezonde plastics of de geuren daarvan. Bovendien is een natuurproduct logischerwijs bijzonder sterk. Bij de rubber vloer is ook het afstoten van vuil een belangrijk kenmerk. Dit bespaart u dagelijks op de schoonmaakkosten, want die vergen weinig inspanning en weinig tijd. Bedenkt u zich eens welk voordeel dit in de horeca kan bieden, bij de vloer van een café of restaurant. Ditzelfde geldt natuurlijk voor de rubber vloer in de bedrijfskantine. De stootvastheid en vuil afstotende werking zijn voordelen die u jarenlang plezier zullen bezorgen.

Trendsettend en lekker stroef

Hoewel een rubber vloer er altijd netjes en egaal uitziet, zult u er niet gauw op uitglijden. Wanneer wij als project een rubber vloer gaan leggen, bestaat de toplaag altijd uit antislip. Dit geldt voor de rubber vloer in glimmend en glad design, maar eveneens voor rubber vloeren met een opliggend patroon. Bij deze patronen kunt u denken aan mooie noppen, blokjes, ribbels of granulaat. Het valt u vast wel op dat we nu geleidelijk de overstap maken de aspecten van design. De rubber vloer biedt daartoe dan ook volop gelegenheid. Door de ambitieuze toplagen die steeds weer worden bedacht, geeft u met zo’n nieuwe vloer een helder statement af. Uw instelling of bedrijf is modern, hecht aan natuurlijk materiaal en kiest voor een hoog kwalitatieve uitstraling.

Bereken het zelf of vraag een vrijblijvende offerte aan

Met onze Projectvloer Calculator berekent u in 2 stappen direct een indicatie van de kosten voor de gewenste rubber vloeren. Heeft u daar niet zo’n zin in of vertrouwt u het liever direct aan ons toe, dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen. Maar misschien wilt u eerst een rubber vloer voor kantoor eens echt met de handen voelen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Eibergen Gelderland.

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

Rubber vloeren voor ziekenhuizen en gangen

Hoe wilt u het liefst met ons in contact komen?

Om u te laten zien welke contactmogelijkheden er zijn met ons bedrijf, lopen we ze gewoon allemaal even langs. Wilt u het meeste voorwerk zelf doen, dan staat de Projectvloer Calculator u op onze website ter beschikking. Gewapend met voldoende voorkennis kunt u, opnieuw via onze website, een offerte aanvragen. Wilt u vooraf liever eerst nog een vraag stellen, maakt u dan gewoon gebruik van ons contactformulier. Een mailtje sturen naar het op de website vermelde e-mailadres kan natuurlijk ook. Het blijkt dat veel van onze klanten graag luisteren naar het antwoord van een persoon. Vandaar dat wij eenvoudig te bereiken zijn via telefoonnummer (+31) (0)545-217700. Ons team van specialisten zit klaar om u op elke vraag een deskundig antwoord te geven. Zelf komen kijken kan natuurlijk ook. In het oosten van het land beschikken wij over een showroom. Zo kunt u in Eibergen onze producten met eigen ogen zien. Natuurlijk kunt u er dan ook gelijk aan voelen.

De merken van projectvloerspecialist

MERKENBekijk onze merken

Waarom kiezen voor rubber vloeren

CONTACTZo bereikt u ons

Twintig jaar ervaring en honderd procent zekerheid

De Projectvloerspecialist levert alleen merkvloeren van topfabrikanten. Toch blijven onze prijzen laag. Dit komt doordat wij de producten rechtstreeks bij de fabrikant bestellen. Kostenverhogende tussenschakels blijven er zo tussenuit. Doordat wij hierdoor altijd 100 procent zeker zijn van de levering van onze voorraden, geven wij moeiteloos een projectgarantie af als u dit wilt. Zo weet u zeker dat u zaken doet met een partner waarop u voor de volle 100 procent kunt vertrouwen. De Projectvloerspecialist kan bogen op 20 jaar ervaring. Dit merkt u duidelijk aan de kennis en vaardigheden van onze gespecialiseerde medewerkers. Voor u is van belang dat u hierdoor kunt vertrouwen op een rubber vloer die perfect aansluit bij de wensen van uw bedrijf of instelling.

Benieuwd geworden naar ons succes? Neem dan eens een kijkje bij de projecten waar wij trots op zijn. U vindt ze op de website en ze helpen u bij het maken van de afweging rondom het samenstellen van uw nieuwe rubber vloer.

Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.Of het nu gaat om vloeren, gordijnen, zonwering of schilderwerk. Bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier? Bezoek dan onze Floormasters home website.

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch